Sikker betaling til dansk webshop med 3D Secure

Mandag d. 31/10-2022 var sidste dag for NemID. Du skal derfor fremadrettet bruge MitID til godkendelse af kortbetalinger på nettet.

nemid311022.jpegmitid311022.jpeg

Siden implementeringen af 2-faktor godkendelse (SCA) for kortbetalinger på nettet i 2020, har man skullet verificere sit online køb med en kode, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Dette har man hidtil kunne gøre med NemID. Nu stopper bankerne helt med at bruge NemID til net- og mobilbank samt kortbetalinger pr. 31/10-2022. Det betyder, at man herefter kun kan godkende kortbetalinger på nettet med MitID.

Tre måder at godkende online kortbetalinger efter d. 31/10-2022

Efter 31/10-2022 har man følgende tre muligheder for at godkende kortbetalinger på nettet:

MitID appen

Kombination af sms-kode og et personligt kodeord (kaldes sms+ løsningen)

Mobilbetalingsløsninger f.eks. MobilePay

To af de beskrevne muligheder er således MitID relaterede, mens den tredje mulighed med MobilePay er en alternativ. Fordi 2-faktor godkendelsen er indbygget i løsningen, vil der gennem MobilePay ikke kræves yderligere godkendelse med MitID. Den opmærksomme læser har måske allerede bemærket, at MitID kodeviser og kodeoplæser ikke kan anvendes til at godkende kortbetalinger på nettet ved overgangen. Dette vil først blive muligt i løbet af 2023.

Hvis du ikke kan bruge MitID appen eller kombinationen af en sms-kode og personligt kodeord, skal du kontakte din bank for at få rådgivning.

Vær dog opmærksom på, at du kan have kort der er udstedt fra forskellige banker og det er således vigtigt, at du kontakter den relevante bank.

Betalingsmetoder.

Alle betalinger foregår via SSL-krypterede forbindelser for at sikre kortdataene mest muligt. Vi kan ikke se dine kortdata og ligeledes kan vi aldrig hæve mere, end det beløb du har betalt ved købet.

Der kan betales med følgende betalingskort: Dankort inkl. Visa/Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debet og Maestro. Du kan også betale med MobilePay og PayPal og stadig have helt samme rettigheder som når du betaler med kort.

Sikker betaling med kort og mobilepay

Vores betalingsgateway er Shipmondo Payment/Reepay, som er godkendt som betalingssoftwareleverandør af PBS/Nets og Clearhaus i Danmark, og af Euroline i Sverige samt sikkerhedsgodkendt af Visa/MasterCard (PCI-standarden). Quickpay overholder således alle de krav om sikkerhed, der foreskrives.

GYLDIGT SIKKERHEDS-CERTIFIKAT

Forbindelsen til funnysocks.dk anvender et gyldigt, sikkert server SSL certifikat udstedt af Comodo. Sikker TLS-forbindelse: Forbindelsen til funnysocks.dk benytter en stærk protokolversion og et stærkt krypteringsprogram.